Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10:00-14:00, söndagar stängt.

Spisar, hällar och ugnar

Varmt välkommen till oss på Luddwes! Hos oss finner du spisar, hällar och ugnar för alla kök och behov.

Klassiskt eller modernt? Du kommer garanterat att hitta det här! Vi är måna om att variera och kontinuerligt uppdatera vårt sortiment. Allt för att du som kund ska hitta det som passar just ditt kök och din stil och smak allra bäst.

Våra spisar och hällar

Bland vårt utbud av spisar finns hos oss såväl den klassiska spisen med gjutjärnsplattor men även den allra modernaste med antingen induktionshällar eller keramikhällar.

Skillnaden mellan spisar med induktionshällar och keramiska hällar ligger i snabbheten att värma upp plattorna. Viktigt att tänka på om du väljer en induktionshäll är att du till den endast kan använda kastruller, stekpannor och grytor med magnetiska bottnar.

Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar med ånga, varmluft, inbyggd termometer – på Luddwes finns något för alla! Beroende på vad just du tycker om att göra i köket passar olika ugnar olika behov.
Tips: Glöm inte bort energimärkningen som visar dig hur mycket energi respektive ugn förbrukar.
Glöm inte heller bort att se över hur rengöringen fungerar för respektive ugn. Det finns ugnar som har inbyggda rengöringsprogram vilket underlättar mycket av arbetet som annars kan vara ganska tidskrävande.

Är du osäker på vilken ugn, spis och häll som passar just dig allra bäst? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig att välja rätt!

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby