Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Dusch och badkar

Välkommen till Luddwes! Hos oss hittar du ca. 800 kvadratmeter utställningsyta med massa hemprodukter däribland även duschar och badkar från ledande tillverkare. Förutom duschar och badkar kan du hitta det mesta inom badrum hos oss. Med andra ord är vi heltäckande inom badrum. Vi har ett brett utbud av både badkar och duschar och vi vågar påstå att vi har något för alla behov och önskemål. Ibland kan det dock vara en utmaning att välja rätt då det är mycket att tänka på, som till exempel utseende, funktion och tillverkare men hos oss kan du få hjälp på vägen i ditt val samtidigt som vi kan erbjuda installation, om du så önskar.

Varmt välkommen till oss

Om du finns i Karlskrona eller Ronneby så har du närheten till vår butik som ligger på Handelsvägen 2 i Nättraby. Varmt välkommen på besök så hjälper vi dig gärna från start till mål. I 50 år har vi på Luddwes Hushållscenter fokuserat på våra kunder där allt vi gör genomsyras av hög service och kvalitet. Vi på Luddwes hjälper dig att välja rätt!