Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Hushållsmaskiner med både stil och funktion på topp

Varmt välkommen till Luddwes – ditt självklara val när du vill ha hushållsmaskiner som håller måttet! Varför? Vårt sortiment är brett.

Här hittar du bland annat:

Vad är just du i behov av? Välj efter smak, stil och funktionalitet. Du är alltid garanterad hushållsmaskiner som håller hög kvalitet till ett bra pris.

Med nästan 50 års erfarenhet inom branschen ger vi dig som kund trygghet och garanti till bra produkter som med säkerhet kommer att hålla länge. Våra kunder är medvetna och måna om miljön och vi ser alltid till att vårt sortiment av hushållsmaskiner motsvarar våra kunders förväntningar.

Utseende och funktionalitet

När det gäller hushållsmaskiner är funktionalitet oerhört viktigt men vi vet också att även utseendet spelar en stor roll. Estetiskt tilltalande hushållsmaskiner smyckar köket och hemmet samtidigt som de underlättar vardagen. Många av oss vill gärna ha hushållsmaskiner som passar in med den övriga inredningen i köket. Därför ser vi på Luddwes till att kontinuerligt uppdatera vårt sortiment så att du har tillgång till såväl det allra senaste som det klassiska.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill ha råd och tips. Vår kompetenta personal hjälper dig med allt ifrån att välja rätt hushållsmaskin utifrån dina behov och din smak till installation om så önskas. Varmt välkommen!

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby