Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Spisar

Varmt välkommen till oss på Luddwes! Hos oss finner du spisar för alla kök.

Med 50 års erfarenhet i branschen så kan du känna dig säker på att vår kompetenta personal hjälper dig i valet av spis. Vi förstår att behovet kan se väldigt olika ut beroende på olika faktorer som till exempel:

Om du är ute efter en spis  men är något osäker på vilken kapacitet respektive ska ha så hjälper vi dig gärna i valet men vi kan även hjälpa dig med installation. Med andra ord kan vi vara med från start till mål.

Klassiskt eller modernt? Du kommer garanterat att hitta det här! Vi är måna om att variera och kontinuerligt uppdatera vårt sortiment. Allt för att du som kund ska hitta det som passar just ditt kök och din stil och smak allra bäst.

Brett utbud

I vår butik i Nättraby hittar du ett brett utbud spisar av flera ledande tillverkare och vi försöker ständigt bredda sortimentet för att tillgodose så många behov som möjligt. Våra kunder kommer från hela Blekinge med tanke på närheten till Karlskrona och Ronneby. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt. Givetvis går det alldeles utmärkt att ringa oss också om du har frågor eller funderingar.

Våra spisar

Bland vårt utbud av spisar finns hos oss såväl den klassiska spisen med gjutjärnsplattor men även den allra modernaste med antingen induktionshällar eller keramikhällar.

Skillnaden mellan spisar med induktionshällar och keramiska hällar ligger i snabbheten att värma upp plattorna. Viktigt att tänka på om du väljer en induktionshäll är att du till den endast kan använda kastruller, stekpannor och grytor med magnetiska bottnar.