Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Ugn och induktionshäll

Vi har 50 års erfarenhet i branschen så kan vi lovar att du kan känna dig säker på att vår kompetenta och serviceinriktade personal hjälper dig i valet av ugn och induktionshäll. Vi förstår att behovet kan se väldigt olika ut beroende på olika faktorer som till exempel:

Om du är ute efter en ugn eller induktionshäll men är något osäker på vilken kapacitet respektive ska ha så hjälper vi dig gärna i valet men vi kan även hjälpa dig med installation. Med andra ord kan vi vara med från start till mål.

Brett utbud

I vår butik i Nättraby hittar du ett brett utbud av induktionshällar och ugnar av flera ledande tillverkare och vi försöker ständigt bredda sortimentet för att tillgodose så många behov som möjligt. Våra kunder kommer från hela Blekinge med tanke på närheten till Karlskrona och Ronneby. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt. Givetvis går det alldeles utmärkt att ringa oss också om du har frågor eller funderingar.

Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar med ånga, varmluft, inbyggd termometer – på Luddwes finns något för alla! Beroende på vad just du tycker om att göra i köket passar olika ugnar olika behov.
Tips: Glöm inte bort energimärkningen som visar dig hur mycket energi respektive ugn förbrukar.
Glöm inte heller bort att se över hur rengöringen fungerar för respektive ugn. Det finns ugnar som har inbyggda rengöringsprogram vilket underlättar mycket av arbetet som annars kan vara ganska tidskrävande.

Är du osäker på vilken ugn, spis och häll som passar just dig allra bäst? Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig att välja rätt!

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby