Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10.00-14.00 Särskilda öppettider: Trettondedagsafton 09:30 - 16:00, Trettondedag Jul Stängt

Spa, Utomhusspa, Bubbelbad

Vår specialitét: Spabad och Swimspa.

Vill du bada utomhus året runt? Med ett utomhusspa är det fullt möjligt! När du själv vill och behöver!

Med ett utomhusspa kan du bada utomhus i 38-gradigt varmt vatten, oavsett årstid. Under de senaste åren har efterfrågan på utomhusspa ökat kraftigt och detta är inte för intet. Allt fler har upptäckt fördelarna med att ta ett varmt bad precis när man själv vill och har behov av. Ett varmt bad minskar stress och tillåter dig att ta igen dig efter en lång arbetsdag. Eller varför inte starta dagen med ett bubbelbad?

Ett snabbt massagebad direkt efter jobbet kan bli din vardag. Tillåt dig själv att filosofera under stjärnhimlen en gnistrande vinterkväll eller varför inte bjuda vänner eller släkt på ett avkopplande spa?
Även om spabad främst uppskattas för den varma vattentemperaturen som ger dig möjlighet att bada varmt även på vintern är det självklart något som även kan avnjutas på sommaren.

Med ett utomhusspa gör du verklighet av familjens spadrömmar! Kom in till oss för att se vårt stora utbud. Hos oss hittar du flera olika modeller, storlekar och märken. Samtliga med samma höga kvalitet som kommer att skämma bort dig med spa och bubbelbad i många år framöver.

Vi har Spabad i butiken i Nättraby men vi leverera till Karlskrona, Ronneby och Karlshamn med omnejd

 

Vad erbjuder vi för spabad i vår butik i Nättraby?

Luddwes erbjuder spabad i olika storlekar och utformningar. Spabad med enbart sittplatser, en liggplats eller två liggplatser.

Från vilka tillverkare säljer ni spabad?

Vi på Luddwes i Nättraby säljer spabad från olika tillverkare bland annat säljer vi spabad från Viskan spa som är det enda svensktillverkade spabadet på marknaden.

Vad är det bästa med att ha ett utomhusspa?

Ett varmt bad minskar stress och tillåter dig att ta igen dig efter en lång arbetsdag.

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby

Ekerö - Viskan spabad i Karlshamn  Signum - Spabad i Karlshamn