Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Köksfläktar

Välkommen till Luddwes i Nättraby, du kommer lätt till vår butik från hela Blekinge med tanke på närheten till Karlskrona och Ronneby. Vi har ett brett sortiment av köksfläktar och vi vågar påstå att vi har en köksfläkt för alla behov. I 50 år har vi samlat på oss erfarenhet av branschen och den kompetens kan du dra nytta av när du köper en köksfläkt hos oss. Förutom att vi kan hjälpa dig välja rätt modell så kan vi även erbjuda installation och allt där emellan.

Brett utbud av köksfläktar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av köksfläktar från ledande leverantörer. Eftersom den ena köksmiljön inte är den andra lik så kan det vara av vikt att tänka till på vilken typ av köksfläkt som passar just dina behov och önskemål. Är kompatibiliteten med spisen viktigast? Eller är luftkapaciteten i fläkten ännu viktigare? Oavsett hur ditt behov ser ut kan vår erfarna personal hjälpa dig i valet av din nya köksfläkt.

Varmt välkommen in till oss på Handelsvägen 2 i Nättraby eller ring oss om du har frågor eller funderingar.