Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Tvättmaskin

Med snart 50 år inom branschen kan vi garantera dig att du hos oss kommer att få den service och kunskap av vår kompetenta personal när du ska köpa en ny tvättmaskin. Vi är måna om att våra kunder får hjälp hela vägen – från köp till installation. Vi guidar dig att välja rätt utifrån dina behov och erbjuder även såväl hemkörning som installation och också återvinning av din gamla tvättmaskin.

Vi tar hänsyn till både pris och miljö och vi strävar alltid efter att du ska hitta både tvättmaskiner som gynnar såväl din ekonomi som miljön. Med andra ord, om du vill ha kvalitet och hög service samt produkter till rätt pris och samtidigt göra väl för miljön så har du kommit helt rätt!

Tvättmaskiner för alla behov

Vårt sortiment av tvättmaskiner är brett och oavsett vad just du är ute efter vågar vi påstå att du kommer att hitta det hos oss.

Hos oss finner du allt ifrån stora till små tvättmaskiner, frontmatade, toppmatade med fler eller färre funktioner och självklart i olika prisklasser. Vilka är dina specifika önskemål och behov? Vi hjälper dig att välja rätt!

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt!

Vad bör jag tänka på när jag köper en tvättmaskin?

Det finns mycket att välja på mellan vad det gäller garantier, kapacitet i kg, dosering av tvättmedel och centrifugering med mera på maskinen. Automatisk dosering av tvättmedel är en stor grej som många vill tala mer om, och som fungerar helt fantastiskt. Flera frågor tar vi i ett gemensamt samtal i butiken innan ni bestämmer er för vilken maskin ni vill köpa, för just ert ändamål.

Skulle det dyka upp ytterligare frågor så är ni välkomna att kontakta oss i butiken på 0455-308990, eller butiken@luddwes.com