Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10.00-14.00 Särskilda öppettider: Trettondedagsafton 09:30 - 16:00, Trettondedag Jul Stängt

Tvättmaskin

Med snart 50 år inom branschen kan vi garantera dig att du hos oss kommer att få den service och kunskap av vår kompetenta personal när du ska köpa en ny tvättmaskin. Vi är måna om att våra kunder får hjälp hela vägen – från köp till installation. Vi guidar dig att välja rätt utifrån dina behov och erbjuder även såväl hemkörning som installation och också återvinning av din gamla tvättmaskin.

Vi tar hänsyn till både pris och miljö och vi strävar alltid efter att du ska hitta både tvättmaskiner som gynnar såväl din ekonomi som miljön. Med andra ord, om du vill ha kvalitet och hög service samt produkter till rätt pris och samtidigt göra väl för miljön så har du kommit helt rätt!

Tvättmaskiner för alla behov

Vårt sortiment av tvättmaskiner är brett och oavsett vad just du är ute efter vågar vi påstå att du kommer att hitta det hos oss.

Hos oss finner du allt ifrån stora till små tvättmaskiner, frontmatade, toppmatade med fler eller färre funktioner och självklart i olika prisklasser. Vilka är dina specifika önskemål och behov? Vi hjälper dig att välja rätt!

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt!