Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Vitvaror

Varför skall du handla dina vitvaror på Luddwes?

Bättre kunskap!

Vår målsättning är att alltid ha kunnig personal i butiken för att kunna ge personliga råd och tips för just dina behov.
Vi har därför valt att ha stängt på söndagar och lördagar under sommaren så att brist på kunnig personal inte skall uppstå. Allt för att du skall få ut det bästa av ditt besök hos oss!

50 års erfarenhet – din trygghet.

Bättre service!

Köper du en hushållsmaskin hos oss finns självklart möjligheten att få maskinen hemkörd och installerad. Vill du, återvinner vi din gamla maskin på ett miljövänligt sätt. För att säkerställa att vår serviceambition räcker hela vägen, använder vi givetvis egen personal.

Det är bekvämt, enkelt och tryggt att handla på Luddwes.

Bättre priser!

Det är svårt att alltid vara billigast på allt. Men utan tvekan – våra priser tål att jämföras. Genom vårt medlemskap i Elon, Sveriges största vitvarukedja, kan vi pressa priserna och se till att du betalar rätt pris.
Vi är även miljö – och kvalitécertifierade via FR 2000.

Du kan vara säker på att du handlar miljövänligt på Luddwes.

Vår specialité: stor utställning av kaffemaskiner från Jura.

Alltid aktuella erbjudanden på www.elon.se.

Finns det energieffektiva alternativ för vitvaror?

Självklart! Energieffektiva vitvaror bidrar till lägre elkostnader över tid och har en positiv miljöpåverkan genom att minska energiförbrukningen och utsläppen.

Energi är en stor fråga idag, och kan skilja en del mellan olika vitvaror. På torktumlare kan det skilja mycket till exempel mellan en kondenstumlare och en modernare värmepumpstumlare. Här är det inte ovanligt med med ca hälften av energi som kan sparas. Medan mycket annat inte har mer än några kilowatt timmar att spara per år. Men gamla frysboxar och tumlare är väl där dom flesta kan uppgradera sig och spara en hel del energi.

Skulle det dyka upp ytterligare frågor så är ni välkomna att kontakta oss i butiken på 0455-308990, eller butiken@luddwes.com