Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10.00-14.00 Särskilda öppettider: Skärtorsdagen 28/3 09:30-16:00, Långfredagen 29/3 Stängt, Påskafton 30/30 Stängt, 1/4 Annandag påsk Stängt

Diskmaskiner

Knappast finns det någon hushållsmaskin som underlättar vardagen på ett så pass effektivt sätt som diskmaskinen. Det är få kök idag som inte har en diskmaskin och detta dels för att den underlättar vardagslivet men också för att det idag finns diskmaskiner som passar alla kök och alla familjer.

Vi är måna om att alla ska hitta en diskmaskin som passar deras hushåll och deras behov bäst. Bor du trångt och inte har mycket utrymme eller har du ett stort kök och är i behov av en större diskmaskin? Oavsett vilken kategori just du känner igen dig i vågar vi påstå att du kommer att hitta den perfekta diskmaskinen hos oss.

Utöver urvalet av storlekar erbjuder vi också olika energiklasser. Den mest energieffektiva är A +++. Visste du att det är mer energieffektivt att diska i diskmaskin än för hand? Detta beror på att det går åt mindre mängd varmt vatten i en diskmaskin än om du diskar för hand.

Med flera olika modeller, märken och prisklasser i sortimentet är frågan inte OM du kommer att hitta din diskmaskin hos oss utan VILKEN som passar just dig.
Har du svårt att välja? Kom in till oss så hjälper vi dig med allt från planering till installation om så önskas.

Varmt välkommen till oss på Luddwes – ditt självklara val när det är dags för en ny diskmaskin!

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby