Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Tvättmaskiner och torktumlare

Med snart 50 år inom branschen kan vi garantera dig att du hos oss kommer att få den service och kunskap av vår kompetenta personal när du ska köpa en ny tvättmaskin, torktumlare eller torkskåp. Vi är måna om att våra kunder får hjälp hela vägen – från köp till installation. Vi guidar dig att välja rätt utifrån dina behov och erbjuder även såväl hemkörning som installation och också återvinning av din gamla tvättmaskin eller torktumlare.

Vi tar hänsyn till både pris och miljö och vi strävar alltid efter att du ska hitta både tvättmaskiner och torktumlare som gynnar såväl din ekonomi som miljön.

Tvättmaskiner för alla behov

Vårt sortiment av tvättmaskiner är brett och oavsett vad just du är ute efter vågar vi påstå att du kommer att hitta det hos oss.

Hos oss finner du allt ifrån stora till små tvättmaskiner, frontmatade, toppmatade med fler eller färre funktioner och självklart i olika prisklasser. Vilka är dina specifika önskemål och behov? Vi hjälper dig att välja rätt!

Torktumlare

Hos oss hittar du flera olika modeller av torktumlare från några av marknadens mest välkända märken. Vi har alla olika behov och på Luddwes försöker vi alltid bredda vårt sortiment så att alla ska kunna hitta det som passar just dem allra bäst.

Välj bland kondenstumlare, frånluftstumlare och värmepumpstumlare. Vilken typ som passar dig och dina förutsättningar bäst?

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt!

 

Vad för produkter inom tvätt erbjuder vi i våra butiker i Karlskrona och Nättraby?

I vår butik i Karlskrona & Nättraby erbjuder vi ett brett utbud på tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Kan man få hjälp att installera sin tvättmaskin, torktumlare eller torkskåp? 

Absolut hjälper vi dig. Varje kund är unik för Luddwes, och därför är 100 % service & kundnöjdhet i våra butiker i Karlskrona och Nättraby extra viktigt för oss.

Vad för olika torktumlare erbjuder ni i Karlskrona och Nättraby, i era butiker? 

Vi erbjuder bland annat kondenstumlare, frånluftstumlare och värmepumpstumlare.

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby