Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10.00-14.00 Särskilda öppettider: Skärtorsdagen 28/3 09:30-16:00, Långfredagen 29/3 Stängt, Påskafton 30/30 Stängt, 1/4 Annandag påsk Stängt

Torktumlare

Välkommen till Luddwes! Vi har 50 års erfarenhet av branschen och vårt primära fokus är hög kundservice och bra kvalitet till rätt pris. Vi vet hur viktigt det är att välja rätt produkter till hemmet och därför kan vi hjälpa dig med hela processen, från hjälp med val av torktumlare till installation. Om du är ute efter en kvalitativ torktumlare men är osäker på modell så hjälper vi dig gärna på vägen och givetvis utgår vi ifrån dina specifika behov.

Brett utbud av torktumlare

Hos oss hittar du flera olika modeller av torktumlare från några av marknadens mest välkända märken. Vi har alla olika behov och på Luddwes försöker vi alltid bredda vårt sortiment så att alla ska kunna hitta det som passar just dem allra bäst.

Välj bland kondenstumlare, frånluftstumlare och värmepumpstumlare. Vilken typ som passar dig och dina förutsättningar bäst?

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt! Givetvis går det alltid bra att ringa oss också om du har frågor eller funderingar. Våra medarbetare hjälper dig gärna på vägen.