Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Kylskåp & frysar

Dags att byta ut det gamla kylskåpet och frysen? Då har du kommit rätt! Hos oss på Luddwes hittar du både fristående kylskåp och frysar och även integrerade kylfrysar.

Vad passar just dig och dina behov allra bäst? Det rätta valet är individuellt och beror på såväl utrymme som vanor. Om du har ett litet utrymme och inte så många frysvaror, ja då kanske den integrerade kylfrysen är det rätta valet för dig? Har du däremot gott om plats och vill ha överskådligheten kanske kyl och frys side-by-side är något för dig?

Utseende och funktion

Låt din smak och stil styra över ditt val av design.

Vilken stil vill du ha på din kyl och frys? Klassiskt vit, stilrent rostfritt eller sobert svart? Med vårt breda sortiment har du möjlighet att ha en kyl och frys som passar ihop med resten av kökets inredning utan att funktionaliteten rubbas. Samtliga våra kylar och frysar håller hög kvalitet och är skonsamma för miljön.

För oss, liksom för dig som kund, är det viktigt att både priset är rätt och att vitvarorna är miljövänliga. Därför är samtliga av våra kylskåp och frysar miljömärkta och i olika prisklasser.

Med över 50 års erfarenhet inom branschen har du som kund en trygghet när du handlar hos oss. Du får service och hjälp av vår kompetenta personal med allt från val av till installation.

www.elon.se/butiker/nattraby/elon-luddwes-nattraby