Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Elon Karlskrona

Elon Karlskrona, som tillhör Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, har ett komplett utbud av vitvaror och hushållsprodukter som gör er vardag lite enklare. Vi finns på Järavägen 5, vid infarten till centrala Karlskrona, intill handelsområden Amiralen, Slottsbacken och Stadsträdgården. Välkomna hit när ni besöker området.

Vi har hemmets alla vitvaror och hushållsprodukter, som kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner och dammsugare av kända märken och hög kvalitet. Här kan ni få inspiration till era hem eller hitta en gåva till släkt och vänner. Vi är proffs på det vi säljer.

Förutom ett välsorterat Elon-sortiment har vi ett bra utbud av luftvärmepumpar, och vår kunniga personal kan guida er till rätt produkt. Som en del av Luddwes Hushållscenter i Nättraby – södra Sveriges största vitvaruhus med bad och luftvärmepumpar – finns ett enormt utbud och kompetens, och vi kan även hjälpa er att hitta rätt badrumsinredning och spabad.

Sedan Luddwes Hushållscenter tog över Elon Karlskrona i maj 2017 har lokalerna moderniserats och utbudet utvecklats, vilket gör att vi nu är centrala Karlskronas främsta butik för vitvaror och hushållsprodukter. Besök oss och delta gärna i de aktiviteter som vi anordnar tillsammans med våra grannar Happy Homes och HTH Köksforum.

Elon Karlskrona
Järavägen 5
371 50 KARLSKRONA

Telefon: 0455-38 39 00
E-post: karlskrona@elon.se