Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, lördagar 10.00-14.00 Särskilda öppettider: Trettondedagsafton 09:30 - 16:00, Trettondedag Jul Stängt

Luftvärmepumpar

Vill du spara 30 – 60% av din värmekostnad?

Med en luft/luftvärmepump är det möjligt!

Vi kan erbjuda en helhetslösning med installation av behörig expert och oslagbara garantier. Just nu reduceras installationskostnaden med ROT-avdraget. Värme eller svalka till lågpris året runt.

Har du råd att låta bli?

Våra butiker finns på Handelsvägen 2 i Nättraby och Järavägen 5 i Karlskrona så om du befinner dig i Nättraby eller Karlskrona så är vi bara ett stenkast ifrån. Varmt välkommen att kontakta oss eller besöka oss så hjälper vi dig från start till målsnöret.

Kvalitet och erfarenhet

Efter många år i branschen med vitvaror har vi sedan 90-talet även luftvärmepumpar i vårt sortiment. Med andra ord har vi samlat på oss ovärderlig kunskap och erfarenhet av luftvärmepumpar i över 20 år. Denna kunskap överförs direkt till dig som kund. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt till just dina behov så att både installation och slutprodukt blir till din tillfredsställelse. Med andra ord erbjuder vi en helhetslösning så att du som kund får allt från en leverantör och därmed mindre bekymmer.
Fördelar med luftvärmepump från Luddwes Hushållscenter:

Varmt välkommen att kontakta oss om du har funderingar.

Luftvärmepumpar i KarlshamnFuji Luftvärmepumpar i Karlshamn