Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Luftvärmepumpar

Vill du spara 30 – 60% av din värmekostnad?

Med en luft/luftvärmepump är det möjligt!

Vi kan erbjuda en helhetslösning med installation av behörig expert och oslagbara garantier. Just nu reduceras installationskostnaden med ROT-avdraget. Värme eller svalka till lågpris året runt.

Har du råd att låta bli?

Våra butiker finns på Handelsvägen 2 i Nättraby och Järavägen 5 i Karlskrona så om du befinner dig i Nättraby eller Karlskrona så är vi bara ett stenkast ifrån. Varmt välkommen att kontakta oss eller besöka oss så hjälper vi dig från start till målsnöret.

Kvalitet och erfarenhet

Efter många år i branschen med vitvaror har vi sedan 90-talet även luftvärmepumpar i vårt sortiment. Med andra ord har vi samlat på oss ovärderlig kunskap och erfarenhet av luftvärmepumpar i över 20 år. Denna kunskap överförs direkt till dig som kund. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt till just dina behov så att både installation och slutprodukt blir till din tillfredsställelse. Med andra ord erbjuder vi en helhetslösning så att du som kund får allt från en leverantör och därmed mindre bekymmer.
Fördelar med luftvärmepump från Luddwes Hushållscenter:

Varmt välkommen att kontakta oss om du har funderingar.

Luftvärmepumpar i KarlshamnFuji Luftvärmepumpar i Karlshamn

Hur underhåller jag en luftvärmepump?

Att rengöra och hålla sin pump i gott skick, är lätt och något som allra flesta klarar av själva. För att hålla din värmepump i gott skick är det enkelt att själv rengöra och underhålla den. Dammsug eller skölj av dammfilter på innerdelen med jämna mellanrum, gärna var 2-3 veckor, och använd rengöringsspray på kondensorn minst en gång om året. Detta säkerställer att pumpen fortsätter att fungera effektivt. Kontrollera även utedelen regelbundet för att säkerställa att den är fri från löv och små föremål. Vill man ha en mera grundlig rengöring så kan man boka detta med oss eller tekniker.

Skulle det dyka upp ytterligare frågor så är ni välkomna att kontakta oss i butiken på 0455-308990, eller butiken@luddwes.com