Öppettider: mån-fre 09.30-18.00, Särskilda öppettider: Torsdag 20/6 09:30-16:00, 21/6-23/6 stängt. Lördagar stängt under juni-juli-augusti

Aircondition

När det är stekande dagar och det är klibbigt stavas den enklaste vägen till svalka: aircondition eller luftkonditionering. Det enskilt viktigaste att tänka på inför ett köp av aircondition är hur många kubikmeter luftkonditioneringen ska vara verksam i. Med andra ord är det viktigt att enheten har en luftflödeskapacitet som klarar av volymen av rummet som den ska vara verksam i. En hjälpande lathund är att tänka att 70W är tillräckligt per kvadratmeter.

Brett sortiment av aircondition

Vi har ett brett sortiment av aircondition eftersom vi vet att behoven kan se väldigt olika ut. En del vill ha tystgående enheter eftersom den ska placeras i ett sovrum. Andra önskar att ha en programmerbar aircondition så att man får en svalkande bris precis när tiden är inne. Sist men inte minst önskar många specifika mått på enheten då de tänkt ut ett specifikt ställe att sätta luftkonditioneringen på. Oavsett hur ditt behov ser ut så är vi säkra på att vi har något för dig och våra kompetenta medarbetare hjälper dig gärna i valet. Självklart utgår vi alltid ifrån dina behov och önskemål.

Välkommen till Luddwes så hjälper vi dig att välja rätt!